[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Ljubav prema trenutnom poslu i profesiji sa kojom se mi bavimo, nas tjera da maksimalno dajemo sve od sebe i sve projekte realiziramo na najbolji nacin i rušimo sve moguce granice kada su u pitanju standardi u dizajniranju web stranica i WEB marketingu. Nastojimo i ono što je nemoguce pretvoriti u moguce i tako zadovoljiti svakog klijenta sa kojim radimo i saradujemo. Upravo cinjenica što volimo ono što radimo nam daje ogromne mogucnosti u poslu sa kojim se bavimo, a sve što radimo profesionalno prenosimo na naše klijente. Pitate se šta je to što nas izdvaja od drugih? Ukoliko obratite pažnju na našu ponudu primeticete povoljne cene. Cene smo prilagodili svakom vašem budžetu i omogucili smo da svako može da priušti sebi neku od naših usluga. Brinete se da li ce cene posle nekog vremena skociti? Nemate razloga za brigu jer kod nas su klijenti uvek na prvom mestu i necemo ciniti bilo šta na vašu štetu.

Svaka kompanija funkcioniše na drugačiji način. Mi negujemo pristup u kojem je imperativ prepoznavanje specifičnih potreba klijenata i kreiranje rešenja koja će izvući maksimum iz ideje koju imate ili koju razradite uz našu pomoć i iskustvo. Bilo da se radi o ideji o kojoj tek razmišljate ili imate gotove projekte mi nudimo kompletnu uslugu, od procene i konsaltinga preko izrade i implementacije do same realizacije i dalje promocije, održavanja i unapređivanja.

Naši radovi pored funkcionalnog prvenstveno imaju izražen i vizuelni karakter te je svako idejno rešenje detaljno osmišljeno, izdizajnirano i koncipirano tako da čini jednu sveobuhvatnu celinu i spoj estetski lepog i funkcionalnog. Izdvaja nas i to što pružamo usluge dalje promocije i reklamiranja, kako putem društvenih mreža i pretraživača, tako i na različitim portalima gde egzistira vaša ciljna grupa.

Klijenti sa kojima smo do sada ostvarili saradnju se kreću od malih porodičnih biznisa i preduzeća do velikih domaćih i internacionalnih kompanija i korporacija, tako da za nas ne postoji premali ili preveliki posao. Svakom projektu pristupamo isto – temeljno i odgovorno imajući u vidu sve vaše potrebe i zahteve.[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Zašto kod nas ?

  • Pružamo najbolju uslugu uz cijene koje smo dostavili
  • Posedujemo najvažnije tehnike za internet marketing i sve to po promo ceni.
  • Dajemo mogucnost našim klientima da improviziraju sam websajt ( prikazivanje neki od dizajna sajta/templet-a )
  • Našim klientima dajemo sve neophodne savjetovanje na njihovom izradu sajta otvoreni smo za svaki vid saradnje.
  • S obzirom da je, za vecinu korisnika, izrada sajta samo prvi korak u poslovanju na Internetu nudimo Vam besplatnu izradu uputstva za ažuriranje sajta koji izradimo za Vas.
  • Naši sajtovi su registrovane na vrhunski nemacki datacentar i serveri garantovani UpTime 99%

Napomena: Naša usluga ne obuhvata sajtove koji u sebi sadrži pornografije , povredu autorskog prava i prava industrijske svojine, materijale koji su u suprotnosti sa pravnim propisima vlade Crne Gore.[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

“MI SE TRUDIMO VIŠE OD OSTALIH.”

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]